folii antiefractie

Utilizarea acestor tipuri de folii reprezinta solutia ideala pentru asigurarea geamurilor imobilelor impotriva intrarilor prin efractie sau in cazul unor accidente care pot afecta viata si integritatea persoanelor aflate in imobil.

Foliile de securitate sunt cele care ne protejeaza atunci cand au loc accidente involuntare, explozii sau acte teroriste in care sunt angrenate si geamurile structurale. Odata aplicate pe geam, foliile nu mai permit dislocarea acestuia in mai multe parti, fapt care ar putea favoriza diverse accidentari. Geamul se va sparge dar va ramane in rama unitar, cioburile nu vor cadea. Foliile antiefractie protejeaza astfel integritatea corporala si chiar viata persoanelor din incinta respectiva, excluzand posibilitatea unei raniri. In plus, prin aplicarea foliei, rezistenta geamului creste.

Prin utilizarea foliilor antiefractie se pot asigura diverse obiective impotriva patrunderilor prin efractie. Foliile antiefractie pot fi clare, reflexive, non-reflexive sau chiar mate.

Foliile de securitate si antiefractie sunt agrementate si testate conform standardelor interne si internationale, indeplinind de asemenea si conditiile cerute de legislatia din tara noastra.

realizat de webart software