folii speciale

Folii anti UV

Structura speciala a foliilor anti UV filtreaza componenta ultravioleta a spectrului solar oprind astfel decolorarea materialelor sau a obiectelor expuse in vitrine sau la ferestre. Foliile nu afecteaza cu nimic transparenta sticlei si nu deformeaza culorile. Ele sunt transparente si heliomate. Suprafata devine rezistenta la zgarieturi.

Folii pentru policarbonat

Acest tip de folii reprezinta rezultatul cercetarilor spatiale desfasurate in laboratoarele NASA. Produsele au performante deosebite, pe care nici o folie clasica nu le poate indeplini.

Foliile Metalux reprezinta un produs nou si special creat de Solar Screen pentru a rezolva problemele protectiei solare pentru materialele de sinteza (policarbonat, metacrilat). Aplicarea se poate face atat pe partea interioara, cat si pe cea exterioara a geamului ( Metalux X ).

Foliile solare

Au o structura particulara (sunt filme metalizate) si proprietati deosebite, beneficiind totodata si de tratamentul antizgariere si de cel impotriva delaminarii.

Aceste folii pot fi multialiaj - gama Celsius si Spectra sau cu emisivitate joasa, gama Solar.

Foliile multialiaj ,desi sunt metalizate, sunt perfect transparente. Ele actioneaza selectiv asupra spectrului solar, in principal asupra UV si IR apropiat. Absorb razele UV pana la 99,5%, avand un procent de transmitere a radiatiilor IR (350 - 2500 nm) cuprins intre 10 si 30 %. Permit trecerea a 70% din lumina spectrului vizibil.

Folii antigraffiti

Foliile antigraffiti Solar Screen protejeaza geamurile de zgariere si aplicare de spray-uri colorate graffiti. Ele se aplica pe partea exterioara a vitrinelor, oglinzilor,in general a suprafetelor expuse la eventuale "atacuri" cu sprayuri colorate.

realizat de webart software